Kontakte

Kontakte

Kontaktoni ne numrat tane te telefonit

Albania: +355 68 851 19 91

Italy: +39 340 79 76 586

Email:  admin@icc-iso.org

Na gjeni ne Whatsapp, Viber dhe rrjete te tjera sociale

Adresa: 

ICC INTERNATIONAL COUNCIL OF CERTIFICATION

Rr, Skenderbej Qendra Tregtare Blue Star, 

Durrës - Albania

 Nipt L 91 7075 05 K

Kontakte